IJCU Dolphin in de FINALE!

Na een geweldige wedstrijd tegen de Leeuwarden Warriors (4-2 winst) staan de Dolphin in de finale van de Play-Offs!

Al na 2 minuten namen de Dolphin de leiding in de halve finale tijdens een Powerplay door Gijs-Jan Noordhof met een assist van Jolke Balt en Randy van de Kraak. Door mooie reddingen van de sluitposten van beide teams bleef deze stand tot het eind van de eerste periode op het scorebord staan.

Ook in de tweede periode golfde het spel op en neer en speelden beide teams vol voor de winst. Wederom waren de goalies in topvorm en kwam de puck niet in het net ondanks verwoede pogingen van de Dolphins en de Warriors.

In de derde periode ging het helemaal los. Al binnen 12 seconden had Kees Slagmolen (ass. Tim Kok) de puck achter de goalie van de Warriors gewerkt. En vijf minuten later zorgde Stefan Collard (ass. Elroy Broos en Jeffrey Fousert) tijdens een Powerplay voor een comfortabele 3-0 voorsprong.
Tien minuten later was de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd door twee goals van de Warriors en het beloofde nog een paar spannende minuten te worden. Maar Randy van de Kraak (ass. Jolke Balt) maakte aan alle zenuwen een einde door 2,5 minuut voor tijd de voorsprong weer uit te breiden naar 4-2. Dit is uiteindelijk ook de eindstand geworden. Gefeliciteerd met het behalen van de finale, Dolphins!

Finale

Omdat Thor Amsterdam in eigen huis de Midnight Players Tilburg versloeg (5-4) zal de finale plaatsvinden in Amsterdam. Op vrijdag 16 maart zullen de IJCU Dolphin aantreden om 20:30 in de finale van de Play-Offs en een kans op promotie naar de tweede divisie.

Kom allemaal naar Amsterdam voor support aan de Dophin om ze aan de winst te helpen!

GO DOLPHIN!
IJCU Dolphin | IJshockey Utrecht