Tweede plaats nog niet zeker.

De laatste competitie wedstrijd van de Dragons U14 ging zondag om 16:30 van start tegen de Tilburg Trappers U14 blauw. Met de afwezigheid van Lyam en de hulp van Lucas wilden de Dragons hun laatste thuis wedstrijd natuurlijk positief afsluiten. Er is dit jaar thuis nog niet verloren, maar de wedstrijd begon slecht.

Eerste periode

Tien minuten na de eerste face-off hadden de Trappers er al twee doelpunten ingeschoten en liepen de Dragons achter de feiten aan. In een harde wedstrijd waar vooral Tilburg erg veel onnodige straffen maakte waren de Dragons niet scherp en kwamen de Trappers gemakkelijk door de verdediging heen. De goalie van de Dragons voorkwam een ruimere voorsprong terwijl de goalie van de Trappers meerdere schoten prachtig uit het doel hield. 0-2.

Tweede periode

Dat de Dragons moeilijk op gang komen, dat is dit seizoen al vaker gebleken. Maar als ze gaan, dan is het team onverslaanbaar. Binnen 10 minuten in de tweede periode was de stand weer gelijk door twee doelpunten van Martijn (2de ass. Lucas) en Ian (ass. Kim) zorgde zelfs voor de voorsprong. De frustratie bij de Trappers was duidelijk zichtbaar en de straffen volgden elkaar in rap tempo op. Tijdens de verschillende powerplay situaties konden de Dragons echter geen vuist maken en stond de goalie van de Trappers verschillende doelpunten in de weg. 3-2.

Derde periode

Vroeg in de derde periode kwamen de Trappers weer op gelijke hoogte en ontstond er een spannend gevecht op het ijs. Maar verder dan drie doelpunten zijn de Trappers niet gekomen en Martijn, Max en Ian zorgden voor een 6-3 overwinning. Met een ontluisterend aantal van 44 strafminuten (10 voor de Dragons) eindigden de Trappers de wedstrijd en gingen zonder punten naar huis.

Hoewel de Dragons nu de tweede plaats bezetten in de competitie is deze nog niet zeker. Kijk hier voor de actuele stand.

Laatste berciht

“Ons” competitie seizoen 2016/2017 zit erop. Wij willen iedereen bedanken voor het leuke, gezellige en succesvolle seizoen want dat kan denk ik wel gezegd worden. Op welke plek we terecht komen is nog even afwachten, maar het was leuk. De spelers konden goed met elkaar overweg zowel in de kleedkamers als op het ijs. Ze raakten steeds meer op elkaar ingespeeld en dat resulteerde in vele malen winst zeker in 2017! Ook de ouders konden het goed met elkaar vinden en wat fijn dat iedereen zich op zijn of haar manier heeft ingezet voor dit team. Dank aan alle bench dames, de schillers, de scheidsrechters, de teammanager, de coaches en hulpcoaches. Top dat er bij iedereen wel een plekje in de auto was als er een ouder een keer niet kon. Fijn ook dat iedereen zijn best deed om er met dit kleine team elke keer weer te zijn. Voor de U14 verlaters heel veel plezier in de U17. Wij hebben van iedereen en alles genoten.

Er komen nog twee toernooien in de komende maanden en hopelijk kunnen we daar nog leuke dingen doen!