IJshockeyschool

Hou jij van schaatsen?
Voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar die graag goed willen leren schaatsen en ijshockeyen gaan de IJCU Dragons weer starten met de IJshockeyschool Utrecht.

Schaatsen

Je begint met de belangrijkste dingen van het schaatsen; starten, stoppen, bochten maken en achteruit schaatsen. Dat je al een beetje kan schaatsen is dus wel benodigd! Tegelijkertijd leren we je ook hoe je een puck moet stoppen, terugschieten en natuurlijk ook niet onbelangrijk: hoe je deze in de goal krijgt! Maar, wat zeker net zo belangrijk is: we leren je plezier te hebben bij dit alles.

Maandagmiddag

Op maandagmiddag gaan we een uur (van 16:00 tot 17:00) met je aan de slag. We hebben goede trainers die veel ervaring hebben bij het aanleren van ijshockeyskills bij (jonge) kinderen. Aan het eind van de lessen kan je beslissen of je door wilt gaan om je skills op het ijs nog meer te verbeteren bij een van onze jeugdteams.

Woensdagmiddag

Om je schaatsskills verder te vergroten mag je op woensdagmiddag gratis meedoen met een extra trainingsuur van 14:30 tot 15:30. Dit mag gedurende het blok waarvoor je bent ingeschreven. Op woensdagmiddag is er vrij schaatsen op de Vechtsebanen, maar voor de ijshockeyschool betaal je geen entree. Eigenlijk krijg je dus 10 lessen!