Onze sponsors

BRECHEISEN

Als je je plek gaat verkopen, komt er veel op je af. Want wat is een goede vraagprijs? Hoe val je op? En wat is de beste onderhandelingstechniek? Bij Brecheisen Makelaars nemen we je het hele verkoopproces bij de hand. En wanneer we je plek met succes verkopen, betaal je ons naar tevredenheid. Benieuwd naar onze aanpak?

Het begint allemaal met het opstellen van een verkoopplan. In dit plan staat precies hoe je jouw plek succesvol verkoopt. Alles komt aan bod. Van de styling van je plek tot de foto- en videografie. Ook de juiste online zichtbaarheid is van belang. Zo verschijnt je plek op Funda, verschillende social media kanalen en in ons e-magazine. Net waar je jouw potentiële kopers bereikt.

Het hele verkoopproces staat in het teken van één ding. Jou blij maken met de beste transactie. Bij ons bepaal je daarom zelf wat je betaalt. Vooraf spreken we een minimum- en maximumtarief af. Maar welk tarief het wordt, is aan jou. Je betaalt dus naar tevredenheid. Vervolgens vragen we je een recensie achter te laten op Funda. Zodat niet alleen jij weet dat we open en transparant werken, maar de hele wereld. Ook onze werkwijze ervaren? Bel of mail direct. Of kom langs op kantoor.

Brecheisen Makelaars, Geen plek zoals hier!

Numatic

Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan!

Daarnaast is Numatic ook actief op het facilitaire vlak met een uitgebreide range aan machines en werkwagens die op de werkvloer zorgen voor praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden.

Numatic International - Sponsor IJCU Dragons ijshockey

Merlin

Merlin is de grootste merk-onafhankelijke leverancier van oplossingen voor het verwerken van geld. U vindt onze oplossingen in retail, petrol, OV, amusement en de bancaire sector. Bel ons eens om samen met ons in onze showroom te bespreken welke producten het meest geschikt voor u zijn. U kunt natuurlijk ook eenvoudig bestellen via onze webshop waar u geen verzendkosten betaalt.

Chad’s Facilitaire Diensten

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf met net dat beetje extra?
Zoek niet verder!

Goed onderhoud is geen pré, maar een must!

  • Opleveringsschoonmaak
  • Periodieke schoonmaak
  • Glas bewassing
  • VVE
Chad's facilitaire Diensten - Sponsor IJCU Dragons ijshockey

Madico

Groothandel en leverancier in entreematten en antislipproducten, specialist in logomatten en maatwerk.
Een belangrijk onderdeel van uw entree is de entreemat, deze heeft zowel een representatieve als een vuilopnemende functie.
Het vuil onder de schoenen zal moeten worden opgevangen door een effectieve entreezone om de vloer daarachter in goede staat te houden.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en kunnen u vrijwel direct uit voorraad leveren.
Wij bieden duurzame producten en leveren daarbij een goede service en staan garant voor uitstekende kwaliteit.
Wij hebben een eigen montage- en legservice, en leveren door heel Nederland.

De entree is het visitekaartje van uw bedrijf!

Double-Q

Wij helpen u graag bij het bedenken van mooie en waterdichte oplossingen voor uw boot. Om te beginnen neem ik de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en uw boot te bekijken. Daarna vertel ik u precies wat de mogelijkheden zijn met daarbij de voor- en nadelen en de prijzen die erbij horen. U kunt dan zelf rustig kiezen wat het beste bij u past. We maken duidelijke afspraken en ik voer het werk zelf uit. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Maar loopt u ook gerust eens binnen als u een bijzondere beursstand zoekt of een wind- en waterdichte oplossing voor uw (bloemen) kraam. Ook als u van uw veranda of zithoek in de tuin een droge en comfortabele plek wilt maken waar u mee voor de dag kunt komen, kan ik u verder helpen. Bij een kop koffie bespreken we de mogelijkheden en bekijkt u zelf de materialen.