Onze Sponsors2017-02-24T13:51:40+00:00
Onze sponsors

DE KLOP GROEP

… is een familiebedrijf. Ze hebben meer dan 45 jaar ervaring in het schoonmaken en houden van grote en kleine kantoren, representatieve showrooms, unieke productielocaties, hotellerie-congrescentra, appartementencomplexen en cleanrooms. Allen met hun bijzondere regels en eisen voor hygiëne. Ze zijn uitgegroeid tot een modern, gespecialiseerde facilitaire dienstverlener met 300 medewerkers en zijn actief voor opdrachtgever met een regionaal karakter of een landelijke spreiding.

Door hun persoonlijke aandacht is DE KLOP GROEP de ideale partner voor de opdrachtgever die facilitaire zaken wil uitbesteden aan een vertrouwde partij. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodiek vloeronderhoud, wekelijkse glasbewassing en/of eenmalig gevelonderhoud van laag- en hoogbouw. Met de meest actuele werk- en reële calculatiemethodes heeft u als opdrachtgever een ongekende flexibiliteit bij het stellen van eisen en het bepalen van het budget.

Numatic

Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan!

Daarnaast is Numatic ook actief op het facilitaire vlak met een uitgebreide range aan machines en werkwagens die op de werkvloer zorgen voor praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden.

Numatic International - Sponsor IJCU Dragons ijshockey

Merlin

Merlin is de grootste merk-onafhankelijke leverancier van oplossingen voor het verwerken van geld. U vindt onze oplossingen in retail, petrol, OV, amusement en de bancaire sector. Bel ons eens om samen met ons in onze showroom te bespreken welke producten het meest geschikt voor u zijn. U kunt natuurlijk ook eenvoudig bestellen via onze webshop waar u geen verzendkosten betaalt.

Chad’s Facilitaire Diensten

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf met net dat beetje extra?
Zoek niet verder!

Goed onderhoud is geen pré, maar een must!

  • Opleveringsschoonmaak
  • Periodieke schoonmaak
  • Glas bewassing
  • VVE
Chad's facilitaire Diensten - Sponsor IJCU Dragons ijshockey

Madico

Groothandel en leverancier in entreematten en antislipproducten, specialist in logomatten en maatwerk.
Een belangrijk onderdeel van uw entree is de entreemat, deze heeft zowel een representatieve als een vuilopnemende functie.
Het vuil onder de schoenen zal moeten worden opgevangen door een effectieve entreezone om de vloer daarachter in goede staat te houden.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en kunnen u vrijwel direct uit voorraad leveren.
Wij bieden duurzame producten en leveren daarbij een goede service en staan garant voor uitstekende kwaliteit.
Wij hebben een eigen montage- en legservice, en leveren door heel Nederland.

De entree is het visitekaartje van uw bedrijf!

Double-Q

Wij helpen u graag bij het bedenken van mooie en waterdichte oplossingen voor uw boot. Om te beginnen neem ik de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en uw boot te bekijken. Daarna vertel ik u precies wat de mogelijkheden zijn met daarbij de voor- en nadelen en de prijzen die erbij horen. U kunt dan zelf rustig kiezen wat het beste bij u past. We maken duidelijke afspraken en ik voer het werk zelf uit. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Maar loopt u ook gerust eens binnen als u een bijzondere beursstand zoekt of een wind- en waterdichte oplossing voor uw (bloemen) kraam. Ook als u van uw veranda of zithoek in de tuin een droge en comfortabele plek wilt maken waar u mee voor de dag kunt komen, kan ik u verder helpen. Bij een kop koffie bespreken we de mogelijkheden en bekijkt u zelf de materialen.

DBCC Consultants - Sponsor IJCU Dragons ijshockey

DBCC Consultants

Database development

Van Doorn IT

I started my career as a PL/I developer in 1997 at the ING. In 2001 I switched to the new world of JAVA applications and became a C, C++ and JAVA developer. That changed in time more to a role of maintaining JAVA applications in a WebSphere Application Server environment.

Since than my specialty is to implement and maintain JAVA based applications in a Websphere Application Server environment and the infrastructure environment they depend upon.