Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan de Dragons, zonder dat het u een cent extra kost! Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via ponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw ponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Alvast bedankt namens de IJCU Dragons.

Zo werkt Sponsorkliks

Kies uw webwinkel

Bestel uw producten

Zo makkelijk is het!

Begin nu met sponsoren