U8 heeft veel zieken.

U8

Zondag 5 februari. Op bezoek bij de Zoetermeer Panters samen met HYS Den Haag. Alleen waren de Dragons U8 flink gehavend en stonden er maar vijf draakjes aan de start. Gelukkig kregen we hulp van een goalie uit Zoetermeer en konden de wedstrijden door gaan. De eerste wedstrijd tegen Zoetermeer werd met 1-0 verloren maar het niet kunnen wisselen brak de kleinste Dragons echt op. De andere wedstrijden gingen allemaal verloren en ook de keeper kon niet meer na de derde wedstrijd. Gelukkig waren er nog andere reserve keepers die ons uit de brandt wilden helpen. Al met al een zware dag waarop de kleinste Dragons karakter hebben laten zien en tot het einde hebben gevochten.

U10

De Dragons U10 hadden er zin in en stonden te popelen om aan de wedstrijd te beginnen. Met de gelegenheidsspelers Hector en Erik uit Dordrecht kwamen er precies twee lijnen het ijs op.
De eerste wedstrijd tegen de Zoetermeer Panters werd met 3-1 gewonnen en de gehele Dragons productie kwam op naam van Hector en Erik.
Daarna kwam HYS het ijs op en werd er hard gevochten voor de punten. Wederom was het Hector de de score opende en even later zorgde Robin voor de 2-0. HYS gaf absoluut niet op en de wedstrijd golfde op en neer. Het lukte HYS nog wel om een doelpunt te maken, maar de wedstrijd eindigde in een 2-1 winst voor de Dragons.
De derde wedstrijd was weer tegen de Panters en de wilden revanche. In een zeer spannende wedstrijd kwamen de Panters op voorsprong, maar zorgde Erik voor de gelijkmaker wat meteen de eindstand werd, 1-1.
De laatste wedstrijd was tegen HYS en dat was een harde wedstrijd. De Dragons kregen meerdere mogelijkheden om de score te openen maar het was HYS die het eerste doelpunt maakte. En even later werd de voorsprong groter en was de eindstand 2-0 voor HYS.